SEO

Ai nevoie de ajutor?

+40.770.437.864 40.711.003.461

Contact

Pachetul de servicii RuCoLa

Pachetul de servicii RuCoLa reprezintă esența expertizei noastre, combinând elemente cruciale de strategie de brand pentru a asigura o prezență puternică și distinctivă pe piață pentru clienții noștri. Acest pachet este meticulos proiectat pentru a vă scoate în evidență unicitatea, a comunica eficient cu publicul dvs. țintă și a optimiza canalele de comunicare pentru maximizarea impactului. Iată ce include pachetul:

SEO

Identificarea diferențiatorilor unici (RUbinul): Începem cu o analiză profundă a mărcii dvs., explorând punctele forte, valorile și caracteristicile care vă diferențiază de concurență. Scopul este de a descoperi acele elemente unice care pot fi amplificate pentru a vă asigura o poziție unică pe piață.

Construcția mesajului pentru publicul țintă (COdul): Bazându-ne pe diferentiatorii identificați, vom crea un mesaj de brand puternic și rezonant, proiectat pentru a vorbi direct inimii și minții publicului dvs. țintă. Acest mesaj va servi drept fundament pentru toate campaniile și materialele de comunicare, asigurând coerența și eficacitatea mesajului brandului.

Stabilirea canalelor de comunicare pentru publicul țintă (LAnsarea): Înțelegând unde se află și cum preferă să fie abordat publicul dvs., vom selecta cele mai eficiente canale de comunicare pentru a ajunge la ei. Fie că este vorba despre online, media tradițională, evenimente sau alte canale, strategia noastră va asigura că mesajul dvs. ajunge acolo unde este cel mai probabil să fie auzit și apreciat.

Bonus: Apariția unui advertorial în Rețeaua Internațională a Revistei Careers & Business

Ca parte a pachetului RuCoLa, veți beneficia de un bonus exclusiv: apariția unui advertorial despre marca dvs. în edițiile online ale revistei Careers & Business, acoperind piețe cheie precum Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, România, Ungaria, Spania, Portugalia și Statele Unite ale Americii. Aceasta oferă o oportunitate unică de a vă prezenta povestea, produsele și serviciile unui public internațional larg, crescând astfel recunoașterea brandului la nivel global.

Alegând pachetul RuCoLa, vă asigurați nu doar de o strategie de comunicare integrată și eficientă, ci și de o oportunitate remarcabilă de a vă extinde orizonturile pe piețe internaționale. Echipa RUCOLA este aici pentru a transforma viziunea dvs. într-o realitate palpabilă și de succes, garantând că marca dvs. nu doar că supraviețuiește, dar și prosperă în peisajul competitiv actual. Haideți să colaborăm pentru a scrie următorul capitol de succes al mărcii dvs.