SEO

La RUCOLA, suntem mai mult decât o agenție de publicitate; suntem un colectiv de inovatori, creatori și strategi pasionați de excelență. Cu o selecție riguroasă a colaboratorilor noștri și o abordare care îmbină expertiza a trei generații diferite, oferim soluții de marketing și publicitate care nu doar că răspund nevoilor actuale ale pieței, dar le și anticipă. Această diversitate generatională în echipa noastră ne permite să fim mereu în pas cu ultimele tendințe, în timp ce valorificăm înțelepciunea și experiența adânc înrădăcinată.

Serviciile noastre cuprind o gamă largă, de la crearea sau reînnoirea identității de marcă, campanii publicitare pe internet, inclusiv PPC, până la producția de conținut valoros, publicitate prin canale tradiționale, design grafic și producție publicitară. Toate acestea sunt concepute să vă plaseze marca în centrul atenției, asigurându-vă că mesajul dvs. ajunge la audiența țintită în cel mai eficient mod posibil.

Ceea ce ne distinge cu adevărat este echipa noastră de specialiști seniori, care aduc peste 20 de ani de experiență în Management, Marketing, Vânzări și Dezvoltare. Această bogăție de cunoștințe și expertiză ne permite să abordăm fiecare proiect cu o înțelegere profundă a complexităților pieței și să oferim soluții strategice care generează rezultate remarcabile.

La RUCOLA, credem în puterea colaborării, inovației și adaptabilității. Prin mixarea armonioasă a talentului tânăr cu experiența seniorilor noștri, suntem capabili să oferim servicii adaptate, inovative și de o calitate fără compromisuri. Ne mândrim cu capacitatea de a construi parteneriate solide cu clienții noștri, înțelegându-le viziunea și transformându-le obiectivele în realități palpabile și de succes.

Alegeți RUCOLA pentru o strategie de marketing și publicitate care să vă poziționeze ferm pe harta succesului. Împreună, putem crea o poveste de brand care nu doar că rezistă testului timpului, dar și inspiră generații.

CLIENȚI FOARTE MULȚUMIȚI

94%

APARIȚII ÎN REVISTELE NOASTRE

92%

CLIENȚI DIN RECOMANDĂRI

86%
Trebuie să cunoașteți

ETAPELE NOASTRE DE LUCRU

 • 01

  Cadeaua

  Bem o cafea fizică sau virtuală și ne cunoaștem mai bine

 • 02

  RUbinul

  Analizăm elementele activității și vom avea diferențiatori

 • 03

  COdul

  Mesajul este dat de comportamentele publicului țintă

 • 04

  LAnsarea

  Știi ce să comunici, acum afli unde – adaptat și eficient

 • 05

  Advertorialul

  Primul articol profesional în edițiile revistei Careers & Business